PrimaPrent | breng(t) je bedrijf in beeld!

Het geeft menig zzp’er kopzorgen: je gedroomde eigen onderneming is uit de startblokken, je hebt van je passie je werk gemaakt. Pitch en go! Maar hoe breng je de boodschap bondig over als verkooppraatjes niet je sterkste kant zijn? Je bent goed in wat je doet, levert kwaliteit in producten en diensten. Hoe verpak je die kracht? Verslik je niet in een woordenstroom, maar zeg het met een schets. Maak indruk met een uniekepraatplaat. Want dat is een persoonlijk en professioneel uithangbord, op jouw lijf én bedrijf getekend.

Vormgeving Vormgeving

Een vormgeving die bij jou en jouw werkzaamheden past. Dat is belangrijk om jouw specifieke doelgroep aan te spreken. Ik help je graag. Drukwerk of digitaal.

Illustraties Illustraties

Ik (be)teken graag wat voor je. Realiseer illustraties in een tekenachtige stijl maar ook meer grafische illustraties kan ik voor je verzorgen. Passend bij jou!

PraatPlaat PraatPlaat

Het kan een hele uitdaging zijn om jouw dienst, werkzaamheden en/of motivatie preciés onder woorden te brengen. Zeg het met een PraatPlaat! Op jou en jouw bedrijf getekend.

Opvallend mezelf

De PraatPlaat laat precies zijn wat mijn talenten zijn en waar ik voor sta. Eindelijk kan ik als coach gewoon laten zien hoe ik werk, waar ik voor sta en wat je van mij kunt verwachten.

Diny van den Bout | Opvallend Jezelf

Vormgeving logo en huisstijl

Samen met Harriët tot een nieuw bedrijfslogo gekomen. Met alle wensen rekening gehouden, prettig in het contact en met zeer goed eindresultaat.

Han Mastebroek | Mastebroek Makelaardij

Moeilijke onderwerpen bespreekbaar

Harriët kan erg goed in beelden weergeven wat in woorden ingewikkeld, overweldigend of chaotisch kan zijn. 

Korrie Spoor | Spoor Mediation

Een goed verhaal

Als ondernemer is het belangrijk dat je helder je verhaal kunt vertellen tijdens een netwerkgesprek. Harriët heeft me geholpen met focus en het inzichtelijk maken van mijn verhaal.
 
Mirella Duiven-Meijerink | Wijs Training

Samen brainstormen

Ik had een conceptidee en al pratend hielp ze me om dit concreter te vertalen in beelden. Met het resultaat wat ik wilde, maar nog niet voor me kon zien.

Marcia | Kunst aan het Werk | Beeldend Kunstenaar

Verbeelding

Harriët ziet vooral de mooie maar ook waardevolle kant van mensen. Dit vertaalt ze graag in haar tekeningen. Van getekende portretten tot praatplaten die jouw mooie echte kant verbeelden.

Liesbeth Kingma | Ondersteuner Ondernemers

Website die 'past'

Harriet is in staat om, via mijn website, mij te ver-beelden. Onbekenden vinden mij door alleen mijn site te bezoeken en te voelen dat 'het klopt' en ze; 'bij mij moeten zijn' voor wat ze zoeken. Pluk daar nog steeds de 'vruchten' van.

Elsemarie | Richt in Zicht 

Het zat in mijn hoofd...

De kleuren, de tekst prachtig. Ik heb het nooit zo uit kunnen leggen maar zij kon mijn lezen! Dit zat in mijn hoofd.

Annette Peereboom | AJPLeer | Gijs kussens

Het ging vanzelf!

“...jij had iets getekend en toen ontdekte ik
wat ik eigenlijk wilde zeggen.”


Mirella Duiven-Meijerink | Wijs training