Een Praatplaat vertelt jouw verhaal

Vind je het lastig om te vertellen waar je bedrijf voor staat en waar jij goed in bent? Omdat je kort en bondig wilt zijn, maar tegelijkertijd niets wilt vergeten? Omdat je enthousiast en overtuigend wilt overkomen, maar best wel onzeker bent? Of gewoon, omdat je eigenlijk niet zo goed bent in verbale communicatie? Dan is een Praatplaat de oplossing. 

Een Praatplaat is een illustratie die weergeeft wat jouw visie, missie en kernactiviteiten zijn. Het is een persoonlijke bedrijfsschets, die  in één oogopslag laat zien wie jij bent en wat je doet. Met een Praatplaat bij de hand hoef jij alleen nog maar uitleg te geven. Dat geeft houvast voor jezelf en inzicht bij de ander en … de informatie blijft beter hangen. 

 

Nieuwsgierig?
Hieronder een aantal voorbeelden van wat ik voor andere bedrijven heb gemaakt.

Opvallend mezelf

De PraatPlaat laat precies zien wat mijn talenten zijn en waar ik voor sta. Eindelijk kan ik als coach gewoon laten zien hoe ik werk, waar ik voor sta en wat je van mij kunt verwachten.

Diny van den Bout | Opvallend Jezelf

Vormgeving logo en huisstijl

Samen met Harriët tot een nieuw bedrijfslogo gekomen. Met alle wensen rekening gehouden, prettig in het contact en met zeer goed eindresultaat.

Han Mastebroek | Mastebroek Makelaardij

Moeilijke onderwerpen bespreekbaar

Harriët kan erg goed in beelden weergeven wat in woorden ingewikkeld, overweldigend of chaotisch kan zijn. 

Korrie Spoor | Spoor Mediation

Samen brainstormen

Ik had een conceptidee en al pratend hielp ze me om dit concreter te vertalen in beelden. Met het resultaat wat ik wilde, maar nog niet voor me kon zien.

Marcia | Kunst aan het Werk | Beeldend Kunstenaar

Verbeelding

Harriët ziet vooral de mooie maar ook waardevolle kant van mensen. Dit vertaalt ze graag in haar tekeningen. Van getekende portretten tot praatplaten die jouw mooie echte kant verbeelden.

Liesbeth Kingma | Ondersteuner Ondernemers

Website die 'past'

Harriet is in staat om, via mijn website, mij te ver-beelden. Onbekenden vinden mij door alleen mijn site te bezoeken en te voelen dat 'het klopt' en ze; 'bij mij moeten zijn' voor wat ze zoeken. Pluk daar nog steeds de 'vruchten' van.

Elsemarie | Richt in Zicht 

Het zat in mijn hoofd...

De kleuren, de tekst prachtig. Ik heb het nooit zo uit kunnen leggen maar zij kon mij lezen! Dit zat in mijn hoofd.

Annette Peereboom | AJPLeer | Gijs kussens

Het ging vanzelf!

“...jij had iets getekend en toen ontdekte ik
wat ik eigenlijk wilde zeggen.”


Mirella Duiven-Meijerink | Wijs training

praatplaat juridisch adviseur

Ik ben erg enthousiast over de Praatplaat die ze voor mij als jurist en (legal) mediator heeft ontworpen. Zowel mijn persoonlijke kernwaarden als mijn missie, visie en diensten weet zij samen te voegen tot één geheel!

Simone Hornstra | Jurisdisch adviseur, mediator L.I.L.A.R