Een Praatplaat laat zien wat je doet

Het geeft menig zzp’er kopzorgen: je gedroomde eigen onderneming is uit de startblokken, je hebt van je passie je werk gemaakt. Pitch en go! Maar hoe breng je de boodschap bondig over als verkooppraatjes niet je sterkste kant zijn? Je bent goed in wat je doet, levert kwaliteit in producten en diensten. Hoe verpak je die kracht? Verslik je niet in een woordenstroom, maar zeg het met een schets. Maak indruk met een unieke praatplaat. Want dat is een persoonlijk en professioneel uithangbord, op jouw lijf én bedrijf getekend.

Goed in beeld

Inmiddels heb ik al verschillende professionals op weg geholpen met een -op maat gemaakte- PraatPlaat. Want dat is belangrijk. Jouw persoonlijke meerwaarde goed in beeld. Wat kenmerkt jou en je bedrijf en wat is je onderscheidend vermogen. In ons eerste gesprek ga ik met je zitten en luister naar je verhaal terwijl ik aantekeningen of schetsjes maak. Luisteren, aantekeningen maken en vragen stellen, zodat we snappen wat de kern is. Met deze input ga ik aan de slag en presenteer ik het concept. We bespreken de verbeterpunten en schaven bij... Het geeft een beter inzicht en dát maakt blij. Zodat jij nog scherper hebt wat de kern is van jouw bedrijf.

Trots kun je laten zien waar jij zo goed in bent... zonder schroom... zodat jouw potentiële klant niet anders kan dan enthousiast worden.

Wel zo ontspannen toch?

Opvallend mezelf

De PraatPlaat laat precies zijn wat mijn talenten zijn en waar ik voor sta. Eindelijk kan ik als coach gewoon laten zien hoe ik werk, waar ik voor sta en wat je van mij kunt verwachten.

Diny van den Bout | Opvallend Jezelf

Vormgeving logo en huisstijl

Samen met Harriët tot een nieuw bedrijfslogo gekomen. Met alle wensen rekening gehouden, prettig in het contact en met zeer goed eindresultaat.

Han Mastebroek | Mastebroek Makelaardij

Moeilijke onderwerpen bespreekbaar

Harriët kan erg goed in beelden weergeven wat in woorden ingewikkeld, overweldigend of chaotisch kan zijn. 

Korrie Spoor | Spoor Mediation

Samen brainstormen

Ik had een conceptidee en al pratend hielp ze me om dit concreter te vertalen in beelden. Met het resultaat wat ik wilde, maar nog niet voor me kon zien.

Marcia | Kunst aan het Werk | Beeldend Kunstenaar

Verbeelding

Harriët ziet vooral de mooie maar ook waardevolle kant van mensen. Dit vertaalt ze graag in haar tekeningen. Van getekende portretten tot praatplaten die jouw mooie echte kant verbeelden.

Liesbeth Kingma | Ondersteuner Ondernemers

Website die 'past'

Harriet is in staat om, via mijn website, mij te ver-beelden. Onbekenden vinden mij door alleen mijn site te bezoeken en te voelen dat 'het klopt' en ze; 'bij mij moeten zijn' voor wat ze zoeken. Pluk daar nog steeds de 'vruchten' van.

Elsemarie | Richt in Zicht 

Het zat in mijn hoofd...

De kleuren, de tekst prachtig. Ik heb het nooit zo uit kunnen leggen maar zij kon mijn lezen! Dit zat in mijn hoofd.

Annette Peereboom | AJPLeer | Gijs kussens

Het ging vanzelf!

“...jij had iets getekend en toen ontdekte ik
wat ik eigenlijk wilde zeggen.”


Mirella Duiven-Meijerink | Wijs training